U kunt nog niet inloggen op MijnSPIN. We werken hard aan de vernieuwing van uw persoonlijke omgeving maar vragen nog even uw geduld.
Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze servicedesk op +31 (0)20-347 2722, info@spin.nl

Snel inzicht in uw pensioen Mijnpensioenoverzicht.nl

Snel inzicht in uw pensioen met het vernieuwde Mijnpensioenoverzicht.nl

4 juni 2021

Voor overzicht en inzicht in uw pensioensituatie gaat u naar Mijnpensioenoverzicht.nl (MPO). Op deze website staan al uw pensioenbedragen overzichtelijk bij elkaar. Bovendien is de website nu totaal vernieuwd!  

MPO biedt u nu ook handige tips en informatieve video’s. Plus begrijpelijke informatie over gebeurtenissen die invloed op uw pensioen (kunnen) hebben. En u kunt lezen wat anderen doen met hun pensioen.  

Zo heeft u snel een totaaloverzicht van uw pensioensituatie, nu en straks. En u weet wat u verder nog kunt doen voor uw pensioen. Voor advies en specifieke pensioeninformatie over uw pensioen bij SPIN kunt u altijd bij ons terecht.

Dus bent u benieuwd hoe u ervoor staat? Log dan direct even in!

MPO: wie zitten daar achter?
MPO is een initiatief van de pensioensector. Doel is u beter inzicht geven in uw pensioen. Stichting Pensioenregister beheert de website. Deze onafhankelijke stichting is een samenwerking tussen de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws