U kunt nog niet inloggen op MijnSPIN. We werken hard aan de vernieuwing van uw persoonlijke omgeving maar vragen nog even uw geduld.
Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze servicedesk op +31 (0)20-347 2722, info@spin.nl

MijnSPIN omgeving in ontwikkeling

U kunt nog niet inloggen op MijnSPIN. Per 1 januari 2022 heeft SPIN de pensioenadministratie weer in eigen beheer. We hebben deze overgang ook gezien als een goed moment om uw persoonlijke omgeving te vernieuwen en werken momenteel dus hard om deze voor u beschikbaar te maken. Het is belangrijk dat we alle gegevens en koppelingen met systemen goed controleren en dat heeft even tijd nodig. We vragen dus nog even uw geduld. We verwachten dat u begin maart kunt inloggen.

Alle reguliere zaken, zoals de pensioenbetalingen, lopen gewoon door. En als u vragen heeft, kunt u altijd met onze servicedesk contact opnemen. Wij sturen zoals gebruikelijk eind januari, de uitkeringsspecificatie en jaaropgave aan onze gepensioneerde deelnemers. Deze versturen we met de reguliere post.

We werken hard aan de vernieuwing van uw persoonlijke omgeving. Zo ziet u straks in één oogopslag uw belangrijkste pensioeninformatie. Hoeveel pensioen u heeft, wanneer u dit ontvangt en wat er geregeld is voor uw nabestaanden. Ook kunt u straks meer zelf regelen. Bijvoorbeeld het aanpassen van uw correspondentieadres of uw bankgegevens.

Heeft u een vraag over de hoogte van uw pensioen? Wist u dat u daarvoor kunt inloggen op Mijnpensioenoverzicht.nl? U heeft dan al uw pensioengegevens op een rij, ook van eventuele eerdere werkgevers.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws